Hlavní obsah
Článek

Sourozenci celebrit se často nezapřou a mnohdy se vydají i stejným uměleckým směrem. Najdou se ale i bráchové a ségry, kteří po slávě netouží.

Jiřina Bohdalová - sestra Jaroslava

O tom, že má Jiřina Bohdalová (92) sestru, věděl opravdu málokdo. O dvanáct let mladší Jaroslava totiž v roce 1968 emigrovala do zahraničí a doteď žije ve Švédsku. Oslavu sestřiných 85. narozenin, které se konaly před dvěma lety v Mnichově paláci na Malé Straně v Praze, si ale ujít nenechala.

Emma Smetana - bratr Tomáš

Jedním sourozencem se pyšní také Emma Smetana (36). Moderátorka má mladšího bratra Tomáše (13), s nímž se už několikrát ukázala i na veřejnosti. Podobu byste ale u těchto dvou jen stěží hledali. Jde totiž o nevlastního bráchu, k němuž má ale tato blondýnka velmi blízký vztah.

Martin Dejdar - sestra Vendula

Dlouho před veřejností skrýval Martin Dejdar (59) svou o dva roky starší sestru Vendulu, kterou pak nakonec ukázal před pár lety na společenské akci. Hercova sestra se uměleckým směrem nevydala a vystudovala práva. Sourozenci se vídají jen velmi zřídka, neboť Vendula žije v Londýně.

Lucie Hadašová - sestra Kateřina

Do společnosti často vyráží Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (37) se svou mladší sestrou Kateřinou, která je její věrnou kopií. Také mladší Hadašové příroda nadělila, a proto se vydala v sestřiných šlépějích. Zkusila dokonce své štěstí i v České Miss, do finále se bohužel nedostala. Víc pozornosti na sebe tato kráska strhla vztahem s Mužem roku 2017 Matyášem Hložkem, ten je však už minulostí.

Jana Švandová - sestra Jitka

Nestárnoucí herečka Jana Švandová (76) dokázala, že má mladistvý vzhled zkrátka v genech. Na jedné akci se totiž ukázala po boku své sestry Jitky, která je Janě nejenže velmi podobná, ale vypadá stejně skvěle. Obě navíc nosí stejný účes a co se týče oblečení, mají i podobný vkus. Vedle sebe tak vypadají jako dvojčata.

Tereza Voříšková - sestra Sára

Stát se úspěšným umělcem ve stínu staršího slavného sourozence je téměř nemožné, zvlášť když se podobou nezapře. To je i případ sestry Terezy Voříškové (34). Také mladší Sára Voříšková se věnuje herectví, slávy se jí však zatím nedostává.

Monika Absolonová - bratr Marek

O jedenáct let mladším bráchou se ráda chlubí Monika Absolonová (47), která s ním občas vyrazí i do společnosti. Marek se sice živí prodejem luxusních aut a zpěvu se nevěnuje, svou sestru ale na premiérách plně podporuje.

Jiří Lábus - bratr Ladislav

Se svým bratrem Ladislavem má Jiří Lábus podobné jen některé rysy v obličeji. Povahově jsou však rozdílní a liší se i jejich profese. Zatímco extrovertní Jiří se vydal uměleckým směrem, Ladislav pokračoval v otcově šlépějích a stal se po jeho vzoru architektem a později i vysokoškolským pedagogem.

Reklama

Další články

Načítám