Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odpočinutě a svěže vypadá herečka Jana Švandová (76). Aby ne, když si užila příjemnou dovolenou v Kapském Městě. "Byla jsem za teplem, vždycky si tu naši zimu takhle krátím," usmívala se spokojeně.

Momentálně nestárnoucí herečka hraje v několika divadlech. "Mám teď tři. Divadlo Bez zábradlí, Divadlo Radka Brzobohatého a Divadlo Na Fidlovačce. Mám hodně představení a uvidím, jestli přijde i nějaká filmová práce," srší energií Jana.

Další její rolí je ta babičkovská. Poslední dobou je to o to lepší, že se syn s manželkou a dětmi vrátili do Česka a už je nemusí navštěvovat v Pákistánu, kde byl na humanitární misi, anebo v Londýně, protože jeho žena je Britka.

"To je jedna z nejhezčích rolí, jaké jsem v životě dostala, i když nejsem ta nejideálnější hlídací babička vzhledem k mému pracovnímu vytížení. Ale snažím se pomáhat a vnučky hlídám odpoledne a vpodvečer. Ale aspoň jsem o to vzácnější," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám