Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) sice loni oslavila sedmdesátiny, ale pořád je to kočka. O tom svědčí i to, že ji pozvali spolu s o generaci mladšími kolegyněmi jako modelku při otevření nového obchodu s italskou módou. "To samozřejmě potěší. Člověk si to nemůže připouštět, to šílené číslo, protože se na to ani fyzicky necítím," řekla Super.cz.

"Snažím se život si užívat, i když ta pravda je krutá, a proto si i v mých letech užívám být modelkou," dodala. Figuru má pořád mladistvou hlavně díky golfu. "Když mám volný den, něco pro sebe dělám. Jdu si zaplavat, zacvičit, na masáž. A přes léto je to ten golf, kdy člověk nachodí opravdu hodně kilometrů a postava se drží," svěřila svůj recept.

Zdravý jídelníček také většinou dodržuje, ale striktní ne. "Důležité je se nepřejídat, ale každý člověk to má dané jinak. Snažím se jíst zdravě, ale někdy si knedlo zelo vepřo s pivem dám. A miluju víno, život bez vína si neumím představit. Říká se, že zralé víno a zralá žena k sobě patří," míní herečka.

Nezahálí ani pracovně. "Připravuji novou inscenaci v Divadle Radka Brzobohatého, kde vzniká nové divadlo. Baví mě to, protože ta hra je s mladými lidmi. Ta hra se jmenuje Parfém a premiéru bude mít 21. října. Je to detektivka, pět žen a dva detektivové, je to takový bonbónek," zve diváky Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám