Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) zažila při posledním představení před prázdninami v Divadle Bez zábradlí menší šok.

Při děkovačce po komedii Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu proběhla malá oslava. Oblíbená herečka sice oslaví sedmdesátiny až 3. července, ovšem květiny, blahopřání, trošku šampáňa a pořádný dort dostala od kolegů v předstihu. A nutno podotknout, že jako sedmdesátnice vůbec nevypadá.

„Opravdu jsem to nečekala a všem moc děkuji. Sice mám naplánovanou ještě večeři, ale trocha sladkého určitě neuškodí,“ uvedla Jana a v zákulisí se hned pustila jak do porcování, tak i do testování

„Fantazie, je to sachr, takže skvělá dobrůtka,“ libovala si herečka. Jana Švandová zářila nejen na jevišti, ale i v zákulisí divadla. Hýřila aktivitou, úsměvy a svou energií jasně dokazovala, že věk je opravdu jenom číslo.

„Člověk musí pro to, aby vypadal a cítil se dobře, něco udělat. Já jsem dost aktivní a snažím se dbát na vzhled. V tom to je. A hlavně musí být člověk naladěn na pozitivní vlnu, takže žádná kouzla,“ mínila Švandová.

Jedna oslava proběhla a jak se bude u Švandů slavit třetího července? „Tu sedmdesátku oslavím přesně v den narozenin s rodinou a nejbližšími kamarády, žádná obří trachtace to ale nebude. Pak jedu s manželem do Karlových Varů, s vnoučaty do Řecka a samozřejmě si užijeme i výjezdy po Česku. Chci si také užít něco sportu, takže se těším, že si zahraji svůj oblíbený golf, no a když zbude chvíle, tak dojde i na ten běžný nenáročný odpočinek,“ uzavřela Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám