Hlavní obsah
Článek

Držitelka Českého lva a mnoha dalších filmových cen, herečka Alena Mihulová, (58) v současné době přijala kromě divadelních a filmových nabídek také jednu nabídku muzikálovou. Od ledna ztvární roli bohyně Isis v muzikálu Kleopatra.

„Nebojte, zpívat nebudu, role bohyně má čistě činoherní výstupy. Kleopatru jsem viděla několikrát, výstupy bohů jsou vtipné, a když jsem před nedávnem dostala od Divadla Broadway nabídku, tak jsem ihned kývla,“ řekla nám Mihulová.

My jsme herečku zastihli na tiskové konferenci, na kterou ji doprovodil letitý kamarád Zdeněk Dušek. A ten s ní také bude na jeviště jako partner, bůh Jupiter.

"Tuto roli hraji již od prvního uvedení, tedy 15 let, a nyní se těším, že si zahraji po boku dlouholeté kamarádky Aleny Mihulové, budeme skvělý božský pár," myslí si Dušek, po jehož boku už si bohyně zahrály Markéta Hrubešová (52), Jana Švandová (76), Daniela Kolářová, Linda Finková, Kristina Kloubková a Sylva Schneiderová. Kloubková a Finková se v novém uvedení budou s Mihulovou alternovat.

Reklama

Další články

Načítám