Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) je opět v jednom kole. Sotva se vrátila z letní dovolené na Mallorce, kterou trávila se synem Toníkem a rodiči Petrem Kostkou a Carmen Mayerovou, zúčastnila se premiéry filmu Strašidla, připravuje se opět na moderaci StarDance a naskočila do zkoušek muzikálu Adéla ještě nevečeřela v Divadle Broadway. V něm si zahraje i s tatínkem Petrem Kostkou.

My jsme herečku zastihli na kostýmové zkoušce, kde si oblékla kostým hraběnky Thunové, kterou ztvárňuje a ve které se bude alternovat s herečkou Chantal Poullain. Kostým ale zdědila po jiné kolegyni. „Chtěla bych za kostým poděkovat Janě Švandové (76), po ní mám vlastně tento kostým a tuto krásnou roli. Trnula jsem, zdali mě do toho kostymérky zapnou, protože Jana je šťabajzna, je fakt krásně štíhlá,“ svěřila se s obavami Tereza.

„Kostým není moc pohodlný, je to klasická šněrovačka, která vyžaduje vosí pas a jste v tom utažení. Je to ale příjemné, mohu provádět na jevišti malinké tanečky,“ dodala Tereza, která historické kostýmy miluje a užila si je právě i v pohádkové komedii Strašidla v roli čarodějnice.

Zajímalo nás také, v čem by Tereza nikdy nevyšla. „To, co na ulici nikdy nemám. Nikdy bych nešla oblečená přehnaně vulgárně, snažím se chodit oblečená vkusně a samozřejmě velkou roli hraje čistota. V tomto kostýmu hraběnky Thunové bych asi dnes nešla, ale kdybych žila v té době, tak úplně klidně, ty archaické věci mám moc ráda,“ svěřila se Tereza, kterou v roli hraběnky uvidíme již v říjnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám