Hlavní obsah
Článek

Rozchod nebyl na nože. Stále se vídáte, pořád si rozumíte a najednou vás pozve na romantickou večeři. Nemáte partnera, a tak nějak doufáte, že byste se zase mohli dát dohromady. Ale chyba lávky. Váš ex se svěří, že se zamiloval a že jste jednou z prvních, komu to řekl. A jste na zhroucení - tak nějak zní nástin dějové linky herečky Lenky Vlasákové ve filmu Jak se zbavit nevěsty.

O tom, jak se Vlasáková rozcházela se svým prvním manželem a otcem nejstarší dcery, mnoho nevíme. Každopádně, když dostala roli v úspěšné komedii Jak se zbavit nevěsty, tenhle part zvládla s neskutečnou bravurou.

Když vypráví pořádně pod parou o setkání s bývalým manželem v podání Davida Matáska své filmové mamince Janě Švandové (76), výborně se u toho zasmějete. "Jsem si myslela, že když je tak krásná, že bude alespoň blbá. A ona není," vypráví o  Andree Kerestešové, filmové snoubence svého exmanžela Matáska.

Lenka naštěstí takový životní příběh neprožívá. S partnerem Janem Dolanským, jehož momentálně vídáme v seriálu Ohnivý kuře, společně vychovávají celkem čtyři děti a pořád vrkají jako hrdličky.

Reklama

Další články

Načítám