Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) letos oslaví 69. narozeniny, vypadá ale minimálně o deset let mladší. Jana říká, že je to i díky oblečení, které nosí. Nechce být za starou bábu, ale přiblížit se naopak mladším generacím.

"Vybírám si mladistvé modely, teď jsem si zrovna o víkendu v Římě koupila nové sluneční brýle, které jsou prý zrovna in u hollywoodských hvězd, a já chci mladě a in vypadat," řekla Super.cz.

S herečkou jsme se společně zasmáli představě, že by si na sebe oblékla šatovou zástěru a šátek. "Šatovou zástěru jsem na sobě možná měla v nějakém filmu, ale ani doma to nenosím. Když si chci udělat pohodlí, tak si vezmu tepláky. Když vařím, zástěru mám, ale takovou tu kuchařskou," svěřila.

Doma prý chodí většinou v triku a legínách a moc se nelíčí, protože už ji prý manžel zná ze všech stran. "Ale když vyrazím ven, namaluju si aspoň oči a pusu a dám si trochu make-upu, protože si říkám, že už ten pohled na mne nenalíčenou musí být hrozný," míní.

Vzhledem k tomu, jak Jana vypadá, napadlo nás, zda když jde ven s vnoučaty, nemyslí si lidé, že je spíš jejich maminka. "Já se taky tak tvářím, co si myslíte," smála se Švandová. "Naštěstí mě neprozradí, protože vnučky nemluví moc česky, tedy ta mladší ještě nemluví vůbec," upřesnila. "Ale nevadí mi být babičkou, protože je to jedna z nejhezčích rolí v životě," dodala.

Švandovou teď uvidíme i na filmovém plátně v nové komedii Jak se zbavit nevěsty. "Natáčení bylo skvělé, bezvadní kolegové, režisér a tým spolupracovníků. Sama jsem film ještě neviděla, ale těším se na něj, protože si myslím, že to bude příjemná letní komedie," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám