Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Švandová (76) má za sebou tři svatby v reálném životě a letos se vdávala už dokonce dvakrát před kamerou. Poprvé to bylo v seriálu Svatby v Benátkách, kde si brala Vaška Noida Bártu. Momentálně herečka natáčí rodinnou komedii Jak se zbavit nevěsty, kde hraje maminku jedné z hlavních představitelek Lenky Vlasákové. A dočká se i vlastní veselky. Jak to dopadne, a zda se opravdu ve filmu vdá, uvidíte už v lednu 2016, kdy jde rodinná komedie Jak se zbavit nevěsty do kin. Jasné ale už ze snímků z natáčení je, že jako nevěsta vypadá famózně.

Švandová v červenci oslavila už 68. narozeniny. A hádal by jí to opravdu málokdo. Vypadá neuvěřitelně, sama říká, že už to stojí peníze i čas. „Nedokážu pochopit, proč některé krásné ženy úplně rezignují na zjev. Já se nenalíčím, jenom když jdu do sámošky, ale to si vezmu aspoň sluneční brýle, abych nestrašila lidi,“ řekla Super.cz.

"Ke kadeřníkovi chodím jednou za čtrnáct dní, když jsou ale velké společenské události, tak klidně i dvakrát do týdne, protože sama se tak dobře neučešu. Na kosmetiku chodím také pravidelně, používám kvalitní krémy a masky a snažím se spát. Říká se, že spánek před půlnocí je lepší než plastika, ale to se mi podaří málokdy," dodala s úsměvem herečka.

A jak se cítila jako nevěsta? "Natáčení si moc užívám.. Stylista mi vybral opravdu nádherné šaty. Je to naprosto můj vkus. Užívám si to ve filmu, ve skutečnosti už žádná nebude. Jsem spokojená s tím, co mám doma, čtvrtá svatba rozhodně v žádném případě nebude," prozradila Švandová.

"Zda se opravdu vdám v této rodinné komedii, to se teprve uvidí. To, že svatba probíhá, ještě neznamená, že taky dopadne. Počkejte si na leden 2016, kdy jde rodinná komedie Jak se zbavit nevěsty do kin," uzavřela Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám