Hlavní obsah
Článek

Partnerka fešáka Jana Dolanského, jeho herecká kolegyně Lenka Vlasáková, která spolu s ním vychovává čtyři děti, nepatří zrovna k módním ikonám. Potrpí si spíš na pohodovou módu, ani líčení v soukromí moc neřeší. O to víc nás překvapila na první klapce k nové komedii Jak se zbavit nevěsty. Lenka vypadala skvěle.

A nebylo to rozhodně jen tím, že se vrátila odpočatá z dovolené. Skoro jako by byla vrstevnicí své nejstarší dcery. "To děkuji za poklonu, ale musím poděkovat hlavně maskérům. A taky jsem se na film nechala trochu ostříhat, tedy vlastně přistřihnout ofinu," vysvětlila. O šaty s květinovým dezénem se zase postaral kostýmní výtvarník filmu.

Vlasákové bude hrát v novém filmu maminku Jana Švandová (76), se kterou už se znají z divadelních prken. S matkou v takovém stylu, která se snaží řídit život své dospělé dcery, z vlastního života zkušenost nemá. "Moje maminka je úplně jiná. Ale Jana také není jako ta postava, kterou hraje. Moje maminka mne nikdy nekorigovala a nekoriguje," svěřila.

A jaká je ona sama matka? "Jsem jako moje máma. Dětem do života nemluvím," řekla Super.cz, že by třeba ani nebránila dceři, kdyby se chtěla vypravit s batohem do Indie. Jen by asi doma měla strach. "Asi jo. Je to její život a její zkušenost," míní Lenka.

Prozradila i to, jak to mají doma s rodičovskými autoritami. "Myslím, že Jenda přináší dětem zábavu, program, hodně barevný. A já jsem na to, aby se dodržovaly řády, chodilo se do školy, učilo se a ráno se čistily zuby," smála se.

Reklama

Další články

Načítám