Hlavní obsah
Článek

V seriálu Svatby v Benátkách má Alice Bendová (50) partnera, který je mladší než ona. Zdědila ho po postavě, již hrála Jana Švandová (76), kterou scenáristé nechali zemřít. A s Vaškem Noidem Bártou (43) se jí prý hraje dobře. "My se známe strašně dlouho a už jsme spolu i hráli, i partnery. Není to naučené, je to dobré a jde nám to," říká.

Potkal ji tak vlastně podobný osud jako v životě, kdy také žije s mladším přítelem Michalem. "Nemůžu posoudit, zda je lepší partner mladší, starší nebo stejně starý. Tolik zkušeností, abych zevšeobecňovala, zase nemám. Každý v sobě může mít něco, co vás může přitahovat. Ale záleží na tom, v jakou chvíli projde kolem a Michal prošel v tu správnou," je si jistá Alice.

Protože už má Alice konečně dořešený dlouholetý rozvod s manželem Václavem Bendou, zajímalo nás, zda i její osobní život, kdy s Michalem Topolem žije už přes tři roky, skončí také happy endem v podobě svatby, ať už v Benátkách, nebo kdekoliv jinde. "To se musíte zeptat Michala, ale on by vám stejně nic neřekl. Takže si počkáme. Nechám se překvapit," smála se.

Reklama

Další články

Načítám