Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na slavnou roli oscarové herečky Meryl Streep v dnes již legendárním muzikálu Mamma Mia! s písněmi kapely Abba? Zdá se, že snad její výkon nelze překonat. O to se teď ale budou pokoušet známé Češky. Která nakonec dostane šanci?

Už od prosince bude v pražském Kongresovém centru uváděna česká verze, pro niž teď producenti usilovně shánějí představitelku hlavní role. Donnu hrála právě Meryl Streep, a jak se Super.cz podařilo zjistit, největší šanci mají pro české obsazení tři slavné divy.

„Podmínkou je, aby uměly dobře zpívat, tancovat i hrát. Konkurzy budou velmi přísné. Vážně se uvažuje například o Zlatě Adamovské (65). Ta Meryl Streep dlouhodobě dabuje, ale navíc už dávno prokázala, že umí nejen hrát, ale i zpívat. V úvahu připadá také nestárnoucí Jana Švandová (76). Ze StarDance víme, že umí skvěle tančit, za sebou má i několik muzikálů. A třetí vytipovanou představitelkou hlavní role je Petra Janů (71). Ta zazářila v Bídnících, Hamletovi, ale i ve Třech mušketýrech. Na jevišti je jako doma a všechny písničky by zvládla skvěle,“ sdělil nám dobře informovaný zdroj.

O vítězce konkurzu se rozhodne za pár týdnů. Poslední slovo budou mít ale přímo Benny a Björn ze slavné švédské skupiny, jež letos slaví čtyřicet let od uvedení prvního hitu Waterloo.

Reklama

Další články

Načítám