Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí herečka Jana Švandová (76), které už pomalu táhne na sedmdesátku, pořád vypadá neuvěřitelně sexy a svůj šarm by mohla rozdávat i mnohem mladším dámám. Tak jako třeba Sabině Laurinové (52), která si v novém primáckém sitcomu Drahá tchyně zahraje její dceru, a tak by od starší herecké kolegyně mohla leccos pochytit.

„Jana Švandová hraje moji maminku, a není to vůbec poprvé. Už jsme se setkaly v podobných rolích několikrát a vždycky to fungovalo. Já svoji maminku mám ráda a jsem spokojená, ale Janu bych klidně přibrala,“ prozradila Laurinová, která se Švandové doopravdy trošku podobá.

V seriálu si ale Švandová nezahraje jen hodnou maminku, ale především nekompromisní tchyni, která vtrhne do domácnosti své dcery doslova jako uragán, a bude všem pít krev.

„Snaží se, abych odešla od manžela, kecá nám do vztahu a má jediný cíl, být kápem naší domácnosti. Mám totiž v příbězích za manžela Slováka, bývalého fotbalistu, který jí zrovna nepadl do noty, a když k nám přijela na návštěvu, ne zrovna krátkou, chce o všem rozhodovat. Pozvolna je tedy nejen rodič, ale stává se, zcela programově, nekompromisním šéfem. Z toho pak vznikají situace, které určitě diváky pobaví," nechala nahlédnout pod pokličku seriálu Sabina Laurinová.

Jana Švandová si roli otravné tchyně naplno užívá. "Mně osobně, jak už řekla filmová dcera, se její manžel opravdu moc nezamlouvá. Ale co bych to byla za matku, abych jí, přiznávám, že i proti její vůli, nepomohla a neporadila, i když o to nestojí. A hlavně musí poslouchat. Šéfka domácnosti jsem já a nestrpím odmlouvání," dodala kategoricky Švandová.

Kromě zmíněných dam v seriálu uvidíme například Mariána Labudu, Romana Mrázika, Dominiku Richterovou a řadu dalších známých tváří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám