Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) byla v mládí přezdívána Babeta podle filmu Babeta jde do války, kde hrála Brigitte Bardotová. "Hodně jsem se do ní stylizovala," přiznala Super.cz Jana, která naštěstí nestárne stejným způsobem jako její idol z mládí.

"Nedokážu pochopit, proč některé krásné ženy úplně rezignují na zjev. Já se nenalíčím, jenom když jdu do sámošky, ale to si vezmu aspoň sluneční brýle, abych nestrašila lidi," směje se Jana, která je v péči o svůj vzhled velmi důsledná.

"Ke kadeřníkovi chodím jednou za čtrnáct dní, když jsou ale velké společenské události, tak klidně i dvakrát do týdne, protože sama se tak dobře neučešu. Na kosmetiku chodím také pravidelně, používám kvalitní krémy a masky a snažím se spát. Říká se, že spánek před půlnocí je lepší než plastika, ale to se mi podaří málokdy," říká.

A co ona a plastiky? Prý nic razantního. "Tváře za ušima a oči na čele jsou už trochu moc. Ale třeba různé výplně vrásek si nemohu vynachválit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám