Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) vypadá rok od roku lépe. A tak se stalo, že je jako babička téměř dvouleté vnučky opět na roztrhání. "Najednou si na mě všichni vzpomněli a řekli si, že ta baba ještě žije," smála se Jana Švandová.

Nestárnoucí blondýnka jako svůj recept na mládí uvádí hlavně dostatek spánku, minimálně osm hodin denně, a sport. "Chodím cvičit aspoň jednou týdně, beru to jako relaxaci a povinnost ke svému tělu zároveň," řekla Super.cz.

A v čem Janu uvidíme? "Dotočila jsem seriál Hlavně, že sa máme radi se Sabinou Laurinovou (52) a Mariánem Labudou, který už se vysílá na Slovensku. Nastupuji do seriálu Gympl jako nová postava a na podzim mě čeká film s panem režisérem Hřebejkem," prozradila.

A jak se má její malá vnučka? "Teď tady s rodiči na týden byla. Je rozkošná, všichni říkají, že je po mně. Vypadá, že z ní bude krasavice, už teď je vidět, že bude mít dlouhé nohy. Tak doufám, že se dožiju toho, až bude lámat mužům srdce," věří herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám