Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejúspěšnějších českých výtvarníků Dominik Mareš jde zítra k soudu. Je obviněn z toho, že s kadeřníkem Oldřichem Dobrým pořezali a znásilnili ženu v pražském bytě výtvarníka. Oba muži si nějaký čas pobyli kvůli obvinění ve vazbě.

"Dominik Mareš poškozenou několikrát nožem řízl do nohou v oblasti stehen, čímž umocnil strach poškozené z celé situace, přičemž obviněný Oldřich Dobrý ji u toho zřejmě držel a toto jednání vedlo k tomu, že se poškozená přestala bránit," je podle deníku Právo uvedeno v obžalobě. Žena si odnesla také další zranění, četné pohmožděniny a odřeniny po celém těle.

Kdo jsou Dominik Mareš a Oldřich Dobrý? Snad nikdo by tohle od nich nečekal. Oba jsou velmi úspěšní a také populární. Dobrý je známým kadeřníkem. Do salónu, který spoluvlastní, chodí hvězdy jako Jana Švandová (76), Dara Rolins (51) nebo Hana Zagorová (†75). Marešova plátna se zase objevila ve filmu Wanted s Angelinou Jolie (48) a jeho díla jsou součástí sbírek ve více jak dvaceti zemích světa.

A také v šoubyznysu je Dominik Mareš velmi známý. Navrhoval interiér bytu zpěváka Daniela Hůlky (55). Když z Ostravy přijel do Čech, bydlel v pronájmu v pražských Holešovicích s kamarádem, moderátorem Bořkem Slezáčkem (56).

"Mně ten Domino vždycky připadal nějaký divný," napsal na zeď své sociální sítě z legrace Slezáček, který zná Mareše více jak dvacet let. Bydleli spolu ve Španělsku i v Čechách. Oba pochází z Ostravy.

Reklama

Další články

Načítám