Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Šulcová (†76) skončila ve špitále! Představitelka Kateřiny Horákové z komedie století S tebou mě baví svět trpěla tak šílenými bolestmi, až jí to nedalo a dobrovolně se nechala hospitalizovat a podstoupila operaci.

O své zdravotní potíži nejprve nechtěla vůbec hovořit, aby si snad lidé nemysleli, že je uplakánek, nebo že se stalo něco tragického. Pak chirurgický zákrok přiznala.

„Měla jsem problém s kyčlí. Jen doufám, že z toho někdo neudělá, že jsem přišla o nohu. Nic takového se nestalo. Doma jsem se odličovala a příšerně mě začala bolet noha. V nemocnici si mě nechali a velice lehkým způsobem to spravili,“ řekla Super.cz Šulcová s tím, že podrobnosti o zákroku si nechá pro sebe.

„Naštěstí mám ještě měsíc prázdnin, takže práci to nijak neohrozí. Jediné, co mě mrzí, je to, že jsem měla mít dobročinnou akci a také jsem měla být v porotě Muže roku, ale musela jsem se omluvit. Ale už mě nic nebolí a v pátek mě pustí domů,“ uzavřela herečka, která exceluje v divadelní hře Velké holky nepláčou a chystá se na premiéru filmu Užovky a kobry, v němž si zahrála s Matějem a Kryštofem Hádkovými.

Reklama

Další články

Načítám