Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vendulka Křížová, známá v poslední době hlavně díky seriálu Cesty domů, má díky partnerovi Oldřichu Víznerovi (76), jenž se hodně činil, velmi početnou rodinu. Kdyby měla vyrazit se všemi vlastními i nevlastními dětmi, vypadalo by to, jako kdyby přijeli Hujerovi.

Vendulka tak pozvání na různé akce rozděluje a bere vždy jen část z rodiny. Když jde o dětské eventy, vyhrávají dva vlastní synové, dámské kosmetické dopoledne zase nabízí partnerově bývalé manželce Janě Šulcové (†76) a jejím dcerám.

Tentokrát jsme herečku potkali s jejím nejstarším biologickým potomkem, čtrnáctiletou dcerou Anežkou. "V rámci těch, které jsem porodila, je Anežka moje nejstarší, ale za nejstarší svoji dceru pokládám sedmnáctiletou Viktorku, kterou máme od jejích tří let," řekla Super.cz, jak výtečně vycházejí s partnerovou dcerou.

A co její Anežka, která je ve věku, kdy se děti rozhodují o budoucím povolání? Je dost půvabná, tak by mohla najít uplatnění i jako herečka. "Žádné z našich dětí k naší profesi neinklinuje. Děti viděly od dětství, jak to vypadá, a žádné kouzlo v tom neobjevily," míní Vendulka.

"Anežka teď čeká na výsledky zkoušek na gymnázium v pražské Hellichovce, je o něj velký zájem a je dost náročné, tak uvidíme, zda uspěje," doufá herečka.

Reklama

Další články

Načítám