Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejkrásnější Češka, Česká Miss Supranational 2018 Jana Šišková (29) přivítala nový rok v teple. Už před Vánoci s přítelem Davidem odletěla na Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Tenerife. Je to vůbec poprvé, co si užívá vánoční svátky v teplých krajích.

A letos to obzvlášť ocenila. Zatímco její missí kolegyně reprezentovaly Českou republiku na světových soutěžích v Asii, Miss Supranational se konala v Polsku, a tak modelka vezla místo plavek a šatiček s sebou hlavně kožichy a kabáty.

Nyní si užívá, že svršky konečně může shodit a většinu dne tráví v plavkách. A je se na co dívat. Jana je bývalou vrcholovou biatlonistkou, tak má tělo vypracované.

"Je to vůbec poprvé, co něco takového zažívám a je to úžasný. Letos v Čechách neproběhly žádné přípravy stromečku, pečení cukroví, ale Vánoce byly ve znamení cestování a sluníčka," říká druhá nejkrásnější Češka. "Je skvělé počasí, přes den kolem 25 stupňů, jasná obloha a chytáme bronz. Za sebou už máme pár výletů, jako napříkad na nejvyšší španělskou horu Pico del Teide. Náročný, ale úžasný," dodala Šišková, kterou po návratu čekají focení a přehlídky, a také zasedne v porotě na castinzích, kde se budou hledat nové královny krásy. Dívky, které touží po popularitě a cenách v hodnotě 2 milióny korun se můžou přihlásit již nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám