Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už skoro dva týdny bojuje na prestižní světové soutěži Miss Supranational 2018 druhá nejkrásnější Češka, sexy zrzka a také bývalá vrcholová biatlonistka Jana Šišková (29). A nemusela daleko. Finále se již ve čtvrtek uskuteční v Polsku. Jana už předvedla své tělo v plavkách, v talentové soutěži a včera bojovala také v Preliminary show, což je malé finále.

A právě na něm se porota rozhoduje, která z dívek se stane novou vítězkou. "Finále je takovou třešničkou na dortu, to si jdeme užít. Přiznám se, že na Preliminary jsem byla pěkně nervózní. Snad jsem nezklamala, reprezentovala jsem Českou republiku, jak nejlépe jsem uměla," řekla Super.cz Šišková.

V Polsku si vede skvěle. Snad všechny weby a stránky na sociálních sítích, které sledují světové soutěže Janu tipují do Top 20, některé i do Top 5. Tak uvidíme, co na to porota...

Jana v Polsku na pokoji bydlí s kráskou z Řecka. I když spolu holky vycházejí, přeci jenom malé nedorozumění mají. "Je jí stále zima, takže neustále zapíná topení, a jak je na pokoji pod 30 stupňů, tak šílí. Když usne nebo není na pokoji, hned otevírám okna," dodala se smíchem krásná Šišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám