Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejkrásnější Češka Jana Šišková (29) není ve světě modelingu žádným nováčkem. Před Českou Miss pracovala hodně v zahraničí. A za sebou má řadu úspěchů. "Skoro pět měsíců jsem pracovala v Miláně, toho si hodně vážím. Pracovala jsem pro svého vlastního klienta, který si mě pak už volal přímo na práci. Fotila jsem pro americkou značku Theory," líčí své zkušenosti.

Že jsou v modelingu potřeba ostré lokty, ví a je na to připravená. "Poznala jsem to už v zahraničí, kde jsem dělala modeling. Tam to bylo potřeba. Teď to asi nebude jiné," usmívá se. Ráda by nyní jako modelka uspěla i v Čechách. I proto se rozhodla pro Českou Miss.

"Počítám s tím a s tím jsem i do toho šla. Chtěla bych toho stihnout hodně. Zatím se mi to plní," usmívá se. "Jsem zvědavá, co mi to přinese za nabídky. Doufám, že to bude jen dobré," dodala kráska, která s partnerem Davidem žije v Olomouci. Zatím by ráda za prací do Prahy dojížděla. "Dnes jsme dostali auta, o to lépe se to bude řešit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám