Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji ostříhali a obarvili nazrzavo, plakala. Teď už ví, že to bylo to nejlepší rozhodnutí. Jako zrzka se stala Jana Šišková (29) na finále České Miss druhou nejkrásnější Češkou. "Nezačínala jsem jako zrzka, obarvili mě v Miss a teď na ty vlasy nedám dopustit. Budu stoprocentně zrzkou dál," řekla bezprostředně po finále Super.cz Jana.

Čím zabodovala u poroty? "Finále jsem si užívala, myslím, že ta pozitivní energie šla směrem k porotě. Na generálce se mi po plavkách klepaly nohy, ale to finále jsem si už užila a bylo to skvělý," vysvětluje.

Bývala vrcholovou biatlonistkou, s postavou problém nemá. "Makala jsem samozřejmě intenzivněji, asi dva a půl měsíce. Ale jinak jsem se toho vůbec nebála a k snídani jsem dnes měla vafle. Cvičím totiž dlouhodobě," vysvětluje.

Jana je zadaná a missí nemoci se nebojí. "Mám partnera, je tady se mnou. Podporoval mě, šli jsme do toho jako tým," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám