Hlavní obsah
Článek

Úvodní galavečer karlovarského filmového festivalu se nesl v duchu českých hvězd. Ostatně Česká republika má letos mnoho želízek v ohni i co se soutěžních sekcí týče. V hlavní soutěži budou bojovat hned dva filmy, Hranice lásky v hlavní roli s Hanou Vagnerovou (41), a Slovo, v němž se objeví například Jenovéfa Boková (31). V soutěžní sekci Proxima pak film A pak přišla láska s Pavlou Tomicovou (61).

Červený koberec bohužel nestihl herec Liev Schreider, který zastupuje hollywoodské hvězdy první festivalový víkend. Jeho příjezd se očekává v pozdějších hodinách, ale v sobotu i v neděli bude k dispozici nejen filmovým fandům, ale v rámci festivalu představí i svůj nadační projekt Blue Check Ukraine. Herec má totiž ukrajinsko-židovské kořeny a v uplynulých měsících osobně pomáhal obětem válečného konfliktu.

Slavnostní zahájení festivalu si nenechala ujít řada krásných hereček, které i v deštivém počasí oblékly dechberoucí róby i luxusní šperky za miliony. V odvážných šatech oslnila na červeném koberci herečka Tereza Ramba (34). Sama je prý nosit nesmí, vtipkoval její manžel. „Tyhle šaty muže mít jenom v mé přítomnosti,“ okomentoval Matyáš Ramba pro Super.cz sexy model své manželky, která měla co dělat, aby uhlídala neposedná ňadra.

Už tradičně to slušelo také šarmantní Aleně Mihulové (58), okouzlily také usměvavé herečky Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová. Nechyběly ani stálice karlovarského filmového festivalu Jitka Schneiderová (51) a Jana Plodková (42).

Na červeném koberci fanouškům zapózovali také prezident festivalu Jiří Bartoška s chotí, jeho syn Janek s přítelkyní, Lenka Vlasáková s manželem Janem Dolanským, Marek Taclík či herecká legenda Jiřina Bohdalová, kterou na festival doprovodili vnuci. Moderátor Marek Eben dorazil společně s bývalou první dámou Livii Klausovou.

Jak to hvězdám na červeném koberci slušelo, se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám