Hlavní obsah
Článek

Po pěti letech se rozjelo natáčení pokračování krimiseriálu Černé vdovy. V osmidílné minisérii se znovu objeví Jitka Čvančarová (46), Jana Plodková (42) a Lucia Siposová (43).

Johana (Jitka Čvančarová), Renata (Jana Plodková) a Veronika (Lucia Siposová) v první sérii sprovodily své manžely ze světa, aby jim do klína spadla jejich přepravní společnost. Tu ale poslaly ke dnu a musely vyhlásit bankrot. Pak ale přišly s nápadem, jak firmu zase oživit.

„Veronika trošku přibrala, je starší, ale v podstatě se moc nezměnila. Není to přímé pokračování. V příběhu uběhly tři roky, holky si prošly ne úplně růžovými cestami, a najednou se jim naskytne možnost výdělku. Jenže ten je ilegální,“ nastínila děj Lucia Siposová.

„Renata se trochu změnila, proběhla lehká ztráta naivity, ale ta snaha jít za spravedlností, ta nemizí. Její podstata zůstala, jen už dokáže být drsnější. Docela jsem se bála, co s námi udělá doba, kdy jsme netočily, ale jak jsme se na place s holkami potkaly, přišlo mi, jako bychom tu první sérii dotočily nedávno,“ svěřila Jana Plodková.

Vůdkyní a mozkem celé party i v pokračování zůstává Johana v podání Jitky Čvančarové. Diváci nepřijdou ani o její drsný humor a ironii.

„Je hezké, že s někým navážete přesně tam, kde jste před téměř pěti lety skončili v půlce věty. Nečekala jsem to,“ říká Čvančarová.

Chybět nebude ani Bolek Polívka (74) jako detektiv Nekula, Dana Batulková (66) či Jiří Maryško. Režie se opět ujal Radek Bajgar.

Reklama

Další články

Načítám