Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny si Jana Plodková (42) užívala pompézní zahájení prázdnin na filmovém festivalu v Karlových Varech. Jen co si ale užila týdenní lázeňskou party plnou luxusu, utekla do zcela jiného světa bez drahých rób a líčidel.

Zatímco na začátku roku trávila dovolenou v afrických savanách, teď pro změnu prchla do tropické džungle. Odtud pravidelně posílá pozdravy a ukazuje fanouškům na sociálních sítích zdejší život.

Ačkoliv neuvedla, kde se přesně nachází, z příspěvků je jasné, že jde o skutečný ráj na zemi. „Kvůli této fotografii nikdo nebyl vyhnán z pláže, ani nikomu kvůli případnému vstupu nebylo vyhrožováno,“ napsala herečka k fotce, která jako by vypadla z katalogu cestovní kanceláře.

Kromě romantických západů slunce na liduprázdné pláži si pak užívá i přírodu. „Jednou z mnoha výhod džungle je, že všude rostou deštníky,“ okomentovala momentku, na níž se před deštěm schovává pod obrovským listem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám