Hlavní obsah
Článek

Herečka Zuzana Stivínová (50) letos své vlastní želízko v ohni na Českém lvu neměla, takže jen přišla fandit kolegům a užít si slavnostní večer. "Byl to krásný večer a mám slabost pro Karla Dobrého, takže jsem byla ráda, že vyhrál," potěšilo ji, že se charismatický herec stal držitelem ocenění za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Hastrman.

"Musím říct, že právě ta role hastrmana a celý ten výpravný film v režii Ondřeje Havelky (69) byl krásný, a přesně v takovém filmu bych si ráda zahrála," svěřila po našem dotazu, zda by ji bavila role kněžky, anebo bohyně.

Jako bohyně ostatně na galavečeru vypadala. Stejně jako její kolegyně Jana Plodková (42) si vybrala róbu od Vivienne Westwood a šperky stejné luxusní značky. Kabelku ovšem zvolila netradiční. "Jedna slečna mi ji ušila z papíru, dá se zmuchlat a je pratelná," předvedla nám.

Herečka má teď od natáčení chvilku klid, teprve před třemi dny totiž dotočila poslední film. "Jde o televizní film Past režiséra Viktora Polesného. Mám radost z dobře vykonané práce, myslím, že to bude výjimečný výlet do minulosti. Velmi zapomenutý příběh Jiřiny Štěpničkové bude zase připomenut," upřesnila Zuzana, která ve filmu ztvárnila hlavní roli herečky pronásledované osudem.

Reklama

Další články

Načítám