Hlavní obsah
Článek

Výstřih herečky Jitky Čvančarové (46) na zahájení karlovarského filmového festivalu byl opravdu obří. Kdyby takový zvolila dáma s plošším hrudníkem, až takovou pozornost by ale nepoutala. Jitka se ale za svoje vnady nestydí a nebojí se je ukázat.

"Úplně jsem to takhle původně nečekala, ale nějak to tak u návrhářky Natali Ruden (53) vzešlo ze situace, že Natali vybrala právě tyhle šaty. Asi si řekla, že je ze mne potřeba ukázat co nejvíc. A tak jsem šla i bez šperků, aby to vyniklo. A pak mám jako ozdobu svého muže," řekla Super.cz.

A co na její model vůbec manžel, choreograf Petr Čadek, říkal? Pustil by takhle ženu ven samotnou?

"Proč ne, já jí věřím. Nejsem příliš žárlivý člověk," krčil rameny. Nás spíš napadlo, jestli by neměl strach, že jeho ženu bude někdo obtěžovat. "Já se umím ubránit, kdyby náhodou k něčemu došlo. A myslím si, že tak i vypadám," smála se Jitka.

S manželem si prý karlovarský filmový festival užijí jako jedno dlouhé rande. "Máme to tady rádi, moc rádi sem jezdíme. Zůstaneme na pár dní, o dceru je postaráno a my si užíváme nejen filmy a lidi kolem nich, ale i sami sebe," svěřila.

Herečka právě dokončila natáčení filmu Nabarvené ptáče s režisérem Václavem Marhoulem. "Čekají mě další dvě natáčení. S Radkem Bajgarem to je film Most a s Janem Prušinovským Vdovy, jsou to krásné a vtipné věci. S Janou Plodkovou (42) budeme spolu natáčet v srpnu," prozradila své plány.

Reklama

Další články

Načítám