Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) odtančila finále StarDance s rukou v sádře. V pátek si během tréninku zlomila ruku v zápěstí a vypadalo to, že ji během sobotního večera na tanečním parketu vůbec neuvidíme.

"Ráno jsem přišla s tím, že to nedám. Pak se ale zvedla taková vlna podpory, že jsme našli nějakou alternativu, kterou jsme večer předvedli. Ruka bolí, otéká, ale to, co se děje kolem, je mnohem silnější," řekla Super.cz Plodková.

Bolest kvůli adrenalinu během tance prý prakticky necítila. "Až teď cítím, že mi sádra začíná být malá. Místní pan doktor bude rozstřihávat sádru. Od včerejška se o mě skvěle pan doktor staral a bude to dělat dál," prozradila herečka.

Plodková byla favoritkou, nakonec ale skončila na bronzové příčce. Že by za to mohla zlomená ruka, pocit nemá. "Ruka byla hendikepem, ale nemyslím si, že by to ovlivnilo diváky. Bylo mi dneska jedno, jak to dopadne. Jsem strašně štastná za kluky. Za Ondřeje, který není tanečník a takhle krásně tím prošel, Zdenda je obrovský talent, zasloužil si to," dodala Plodková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám