Hlavní obsah
Článek

V devátém kole StarDance skončil jeden z nejlépe hodnocených párů soutěže – charizmatický herec Roman Zach (51) a jeho taneční partnerka Andrea Třeštiková.

Nepomohly jim ani čtyři desítky za výborné paso doble. Celkem skončili podle hodnocení poroty na třetím místě, když za poněkud kostrbatý valčík získali 27 bodů. Diváci jim však nakonec vystavili stopku.

„Jsem strašně rád, že jsme tady s Andreou absolvovali těch devět kol a že mi tady bylo dobře. Chci poblahopřát třem finalistům, děkuji rodině, všem našim kamarádům, divákům za hlasy. Zdravím Radka Bangu a chci říct, že s ním držím, tomu chci zatleskat hodně, protože to potřebuje,“ narážel na Bangův protest proti Ortelovi na Českém slavíkovi Roman Zach, kterému vysekla poklonu jeho tanečnice Andrea Třeštiková. „Byl to super půl rok, náročný, ale skvělý,“ děkovala.

Do velkého finále se nečekaně dostal lyžař Ondřej Bank a jeho náhradní tanečnice po Vízkovi Eva Krejčířová.

Sympatický Bank byl podle hodnocení poroty v tanci nejhorší, ale diváci si ho oblíbili a poslali mu více hlasů než favoritům.

Ve finále však Banka čekají hodně těžcí soupeři: Nejlépe hodnocené páry devátého kola Zdeněk Piškula (25) s Veronikou Lálovou a Jana Plodková (42) s Michalem Padevětem.

Reklama

Další články

Načítám