Hlavní obsah
Článek

Tak tohle vůbec nikdo nečekal! V taneční show StarDance končí jedni z největších favoritů celé soutěže cvičitelka a bývalá mistryně světa v aerobiku Olga Šípková (47) a Marek Dědík (41).

Ač za svůj slowfox získali od poroty 32 bodů, nestačilo to, protože neměli dost diváckých hlasů. V minulých kolech přitom oslňovali nádhernými tanečními choreografiemi, které sklízely zasloužené ovace diváků i uznání poroty. Šípkovou s Dědíkem vyprovodil z tanečního sálu potlesk ve stoje.

„Neskutečně jsem si to užila, všechny měsíce, každý trénink se mi strašně líbil, děkuji České televizi za možnost si zatancovat, ukázat co ve mně je, děkuju své rodině, manželovi a dětem. Děkuji za krásné hodnocení, to bylo úžasné, protože jsem nikdy netancovala,“ nechala se těsně po vyřazení slyšet Šípková, která konec v soutěži brala s nadhledem. „Ať jsme všichni zdraví a ať se máme rádi,“ uzavřela. „Chci poděkovat Olince, že jsme spolu mohli strávit krásné chvíle,“ dodal smutný Dědík.

Porotě se nejvíc líbil slowfox Zdeňka Piškuly (25) a Veroniky Lálové. Tanec ohodnotili krásnými sedmatřiceti body. Vysoké známky mělo také paso doble Jany Plodkové (42) a Michala Padevěta a slowfox Romana Zacha (51) s Andreou Třeštikovou (oba páry získaly po 35 bodech).

Budou vám Olga Šípková a Marek Dědík ve StarDance chybět?
Ano, byli skvělí, nechápu, jak mohli vypadnout
75 %
Ne, nepatřili k mým favoritům
25 %
Celkem hlasovalo 48937 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám