Hlavní obsah
Článek

V prvním kole StarDance byli herečka Jana Plodková (42) s tanečním partnerem Michalem Padevětem druhým nejvychvalovanějším párem z úst poroty. Sama prý ale vlastně ani nevěděla, jak tančila. Měla prý výpadek paměti.

"Když jsem se dozvěděla, že půjdeme jako poslední, říkala jsem si, že to bude dobré, že mám čas se uklidnit a připravit se na to. Ale pak se mi tak rozklepaly nohy a bušilo mi srdce, že to bylo k nepřečkání. A na parketě mě potkala počáteční lobotomie, která mi vydržela až do konce. Takže z toho tance vůbec nic nevím. Mám jen pocit, který byl strašně euforický," svěřila nám.

"Nevím, jak mi šly ruce a nohy, ale trénovali jsme s Michalem poctivě, ale on ví, že nejsem typ, který by to piloval do detailů, mám ráda, když je to živější a něčím nedokonalé. Což se dneska potvrdilo," smála se.

Ve waltzu, jak to tak bývá, byli s tanečním partnerem tělo na tělo, dokonce si ji ještě připevnil stuhou. Hereččin dlouholetý partner, optik Filip Žilka, prý ale žárlit nemusí. "V tomhle případě je to mezi námi s Michalem úplně čisté a s Filipem to máme tak pevné, že tím nemůže zacloumat nic," ujistila nás Jana, která se po finále se svým přítelem na parketu dokonce vášnivě líbala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám