Hlavní obsah
Článek

Jana Plodková (42) patří mezi herečky, které neberou dress code určité události na lehkou váhu. Jinak tomu nebylo ani na letošním udělování cen Český lev, kde zazářila v bílé.

Na červený koberec vynesla elegantní, ale zároveň romantické šaty s krajkou, které odhalovaly hereččina ramena. Možná i právě tyto šaty by byly pro nějakou budoucí nevěstu ideální jako ty svatební.

„Jsou to šaty z dílny Zuzany Kubíčkové. Tento model šila přímo pro mě na tento večer,“ svěřila se Jana Plodková pro Super.cz s tím, že také za jejím účesem a make-upem stojí profesionálové. Stejnou návrhářku jako ona zvolila později pro svůj model na inauguraci i první dáma Eva Pavlová.

„Velmi ráda bych to zvládla sama, ale to se mi nikdy takhle krásně nepodaří. Jsem tedy ráda, že o mě vždy někdo pečuje,“ prozradila.

Sama Jana Plodková byla na Českého lva nominovaná celkem šestkrát a v roce 2010 se jí podařilo jednu z nominací proměnit ve vítězství. Cenu získala za nejlepší herečku v hlavní roli ve filmu Protektor a svou sošku má doma hrdě vystavenou.

„Měla jsem ji dlouhou dobu vedle vany v ložnici a teď byla přesunuta do obývacího pokoje do knihovny,“ prozradila Jana Plodková, která měla na letošním Českém lvu více favoritů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám