Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy se stala babičkou vnučky Allegry, vypadá herečka Jana Paulová (69) snad ještě lépe než předtím. Aby vnučku vídala co nejčastěji, musí ale neustále cestovat. Její dcera Anežka se totiž s britským manželem odstěhovala na Normanské ostrovy, které leží mezi Británií a Francií.

"Když tam nejsem, komunikujeme aspoň díky technologiím. Vnučka už mě poznává i přes Skype. Ale snažím se udělat si každý měsíc volno aspoň na pár dní, abych nepřišla o kontakt s ní. Bohužel přes léto mám hodně práce, takže prázdniny si tam neudělám. Na delší dobu se tam dostanu snad v srpnu," svěřila Jana, která stále natáčí Ordinaci, také nový seriál Pálava a bude hrát i na letní scéně Divadla Kalich pod pražskou žižkovskou věží.

Zajímalo nás, co vlastně Anežka ve svém novém bydlišti dělá, tedy kromě péče o dceru. "Živí se překládáním, takže to může dělat kdekoli na světě. Překládá divadelní hry z francouzštiny, spoustu z nich přímo pro mě a nejaktuálněji pro Petra Rychlého a Luboše Veselého, kteří ji budou premiérovat právě tady na letní scéně Kalichu," vysvětlila Paulová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám