Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní vánoční svátky budou pro Janu Paulovou (69) unikátní. Herečka u štědrovečerní tabule přivítá nejen svou dceru, zetě a pětiměsíční vnučku Allegru Janu, ale připojí se také rodiče zetě, kteří přiletí z Anglie.

„Máme doma pětiměsíční miminko, což je samo o sobě kouzelné. Navíc čtyřiadvacátého si uspořádáme české Vánoce, pětadvacátého se budou slavit britské Vánoce. Bude vařit maminka našeho zetě. Na to se moc těším," řekla Super.cz.

Příbuzní z Velké Británie navštíví Českou republiku poprvé. „Ještě tady nikdy nebyli. Jsem z toho trošku nervózní, čím je pohostím. Já totiž v kuchyni improvizuju stejně jako na jevišti,“ usmívala se herečka.

S Janou Paulovou jsme se potkali na tiskovce divadla Kalich. Během čtvrtého ročníku Prima Hvězdného léta pod žižkovskou věží bude s Václavem Vydrou hrát novou hru Nikdy není pozdě.

„Vždycky si text přizpůsobuji. Určitě si budeme vymýšlet i v této hře. Není to žádné dogma, je to jen na nás, co s tím uděláme,“ říká Paulová, která je ráda, že už dostává komediální příležitosti. „Ty vážné věci jsem si v mládí už odehrála a teď už je na čase slyšet z hlediště smích.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám