Hlavní obsah
Článek

Herec Josef Dvořák (81) je už přes třicet let šťastný po boku manželky Jáji, s níž si velmi rozumí. Svůj podíl na jejich harmonickém vztahu má ale bezesporu i jejich veselá povaha, která je mimo jiné udržuje stále vitální. Snad proto už dlouhá léta vypadají pořád stejně, jako by se na nich zub času ani nepodepsal.

Toho byli svědky i hosté křtu nové knihy Na kafi s Josefem Dvořákem, kde oblíbená dvojice samozřejmě nemohla chybět. „Vlastně jsme s Petrem Matějčkem měli dělat rozhovor pro noviny, ale najednou jsem si uvědomil, že natáčíme už přes tři hodiny a diktafon pořád běžel a běžel. Takže z materiálu pro rozhovor na dvě tiskové strany najednou vznikl základ pro knihu,“ podotknul herec, který má za sebou už několik úspěšných titulů.

Významnou událost si pak nenechaly ujít také hercovy kamarádky Petra Černocká (74), televizní hlasatelka Marie Tomsová či herečka Jana Paulová (69), která s Dvořákem hrála desítky let představení S Pydlou v zádech, ve filmech i seriálech. „Jsem moc ráda, že tu mohu být. S Pepou se známe tak strašně dlouho, že se to nedá už ani spočítat. Mám ho moc ráda, moc si ho vážím a jsem velmi ráda že vyšla tahle krásná kniha, kterou si určitě vezmu na dovolenou a ráda se do ní začtu,“ přiznala herečka s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám