Hlavní obsah
Článek

V osmém díle show Tvoje tvář má známý hlas se Jitka Schneiderová (50) divákům představila jako Jennifer Lopez (54). Přestože sexy nakrucování zvládla na výbornou, do temperamentní JLo, jak se zpěvačka přezdívá, měla hodně daleko.

Spíš než na pěveckém výkonu je píseň Papi založená na taneční choreografii, kde vynikají zpěvaččiny sexy křivky. Ani zde ale herečka zrovna nepřesvědčila. Svou drobností dračici Jennifer s plnými ženskými tvary i přes vycpávky hýždí sotva připomínala a zdaleka jí nepomohla ani podivná blonďatá paruka.

Dokonce ani jindy výřečná porota neměla tentokrát slov, když se Jitka objevila na pódiu a po jejím vystoupení hodnotila spíš její vrtění zadečkem než podobu se slavnou americkou umělkyní. Přesto si od poroty vysloužila 21 bodů a nakonec se vyšplhala na třetí místo. "Už jak ses zjevila ve výtahu, tak jsem věděl, že to bude dobré vystoupení. Tohle harašení ti jde, byla jsi k tomu stvořená," lichotil jí Jakub Kohák (44). "Opravdu jsi byla úžasná a dojalo mě to, jak jsi byla dobrá," přidala se Jana Paulová (69), která tentokrát doplnila porotu.

Herečka příliš nezazářila ani v třetím díle v převleku za Jiřího Korna 69). Diváci její proměnu dokonce přirovnali ke kříženci Evy Holubové s Leonou Machálkovou. Snad si tedy reputaci Jitka napraví příští sobotu jako jamajská zpěvačka Grace Jones (70).

Líbí se vám Jitka Schneiderová jako Jennifer Lopez?
Ano, takhle proměna se povedla
2,7 %
Ne, vůbec se jí nepodobá
76,4 %
Nevím, Tvář mě nezajímá
20,9 %
Celkem hlasovalo 754 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám