Hlavní obsah
Článek

Přestože už herečka Jana Paulová (69) překročila šedesátku, její nohy na ni věk neprozradí. Beze studu je může předvést v divadle, ale i před kamerou, která přidává kila. Naposledy se tak stalo při natáčení Ordinace v růžové zahradě, kde hraje sexkoučku. „Mě Jarmila baví, že je free, vtipná a taková kalamity osoba. Ta kam vleze, tam deset let tráva neroste,“ smála se při vzpomínce na díl, který ji zavede na policejní stanici.

Odhalování při natáčení dnes vysílaného dílu čekalo i Romana Štabrňáka, který se svlékal v roli Vilíka. Nahý se ale - řekněme z technických důvodů - neukázal. „Měl jsem být nahý, ale to byl problém, protože mám vycpané břicho. To nesmí být vidět, ale zároveň to musí vypadat, že nahý jsem,“ dal k dobru pikošku herec, který pod kostýmy obléká vycpané body. Natočit s ním odhalenou scénu proto nebylo jednoduché.

„Už jednou jsem nahý točil, vyzkoušel jsem si to, ale není to disciplína, kterou bych vyhledával. Teď jsme to udělali velmi šikovně a doufám, že to diváci ocení,“ smál se Štabrňák, známý též z divadla Studio DVA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám