Hlavní obsah
Článek

Jednou z nových postav Ordinace v růžové zahradě je Jana Paulová (69), která se chopila role maminky Michaely Badinkové coby Aleny Rytířové, sex koučky Jarmily. Těžila z vlastních zkušeností?

„Tak na to se těžko odpovídá a vlastně se ani nemohu k tomu vyjádřit. Já totiž žiju čtyřicet let s jedním chlapem, takže o zkušenostech nemůže být řeč. Je to prostě role, ale taková, která mě hodně baví, protože je v ní i dost humoru, což je moje parketa. I parta herců a všech, kdo se kolem natáčení pohybují, je parádní a já si to tu velice užívám. A kdybych třeba, teoreticky, měla možnost volit, vybrat si, koho bych v tomhle seriálu chtěla hrát, tak nezaváhám a okamžitě řeknu – tuhle sex koučku,“ řekla Paulová na natáčení sedmistého dílu seriálu a na své postavě vidí i další pozitiva: „Třeba se od ní ještě něco naučím, protože člověk, jak známo, se učí celý život,“ smála se v kostele v Říčanech.

Fanoušci Janu Paulovou znají ale hlavně jako divadelní herečku a i k této oblasti povyprávěla: „U nás v Kalichu začínáme zkoušet novou komedii Pro tebe cokoliv mj. s mým tradičním parťákem Pavlem Zedníčkem, ale i Davidem Suchařípou, Pavlínou Vojáčkovou a dalšími a prvního prosince bude premiéra. Takže i na ni se moc těším.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám