Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě se objeví další nové postavy. Tu první ztvární známá a v branži zavedená herečka, druhou studentka konzervatoře, pro niž je to příležitost dát o sobě vědět. Nabídku z Novy přijaly Jana Paulová (69) a Simona Lewandowská (17).

Z té mimochodem mohla být úspěšná modelka, předpoklady pro to prý měla ty nejlepší. „Už jako patnáctiletá měla obrovský potenciál, byla skvělá. Mohla mít před sebou hvězdnou kariéru světoznámé modelky, ale dostala se na konzervatoř, tak se rozhodla pro herectví,“ cituje Aha! ředitele agentury Elite Model Management Sašu Jányho.

V Ordinaci bude Lewandowská hrát dceru Michaely Badinkové alias Aleny Rytířové Emu. Paulová pak její babičku Jarmilu.

„Jarmila je žena, která nemá žádné předsudky, je šťastná na světě, užívá, co jí život přináší a rozhodně ho nefláká. Já se také snažím život neflákat, tak je mi blízká,“ říká Paulová, již diváci v seriálu uvidí dnes poprvé. „Musím říct, že ke své roli v tomhle seriálu přistupuji s respektem. Je to zavedený seriál, a tak se snažím to tady nikomu nepokazit,“ dodává.

Postavu přibližuje i Simona: „Její babička je rozlítaná, maminka zase moc hrotí chlapy, ale jí se to moc netýká. Myslím, že Ema je o něco zodpovědnější než já. Já studuji třetím rokem konzervatoř. Jana Paulová, která mi v seriálu hraje babičku, mě minulý rok dokonce učila. Tak mám z toho setkání tady radost a snad jí neudělám ostudu,“ doufá sedmnáctiletá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám