Hlavní obsah
Článek

Žádný ples a nádherná róba doplněná nepohodlnými střevíčky. První únorovou sobotu si modelka a bývalá Miss ČR Kateřina Sokolová (34) užila v pohodě venku. Místo díla od mistra návrháře si vypůjčila dragounskou uniformu a bavila se mezi maskami na tradičním masopustu.

"Byla jsem v masce tak napůl, měla jsem jen klobouk a kabát. Jsem ráda, že jsem mohla osobní účastí podpořit tuto akci s dlouholetou tradicí. Masopustu jsem se nikdy předtím nezúčastnila, takže to pro mě byl zajímavý zážitek. Když jsem dostala pozvání od pana starosty Prahy 1, ráda jsem přijala. Jen jsem, bohužel, nemohla projít celou trasu, protože jsem v ten den měla ještě nějaké další pracovní povinnosti. Proto jsem s mojí maskou dost improvizovala," řekla Super.cz.

Trasu z Hradčan na Malou Stranu zvládl průvod doplněný známými tvářemi v pohodě. Současně probíhající demonstrace byly naštěstí dost daleko, takže odpůrci imigrace nenapadli třeba namaskovaného mouřenína.

Do průvodu, který organizuje každoročně Praha 1, pravidelně vyráží i kuchař Jiří Babica, který ale letos masku zanedbal, stejně jako zpěvačka Kateřina Mátlová. Herečka Jana Paulová (69) zvolila podobnou uniformu jako Sokolová a i objevitelka slavných modelek Milada Karasová na chvíli zapomněla, že je po svatbě vlastně baronkou, a ozdobila si hlavu cylindrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám