Hlavní obsah
Článek

Herce Pavla Zedníčka (74) ve společnosti moc často nepotkáváme. S partnerkou Hankou Kousalovou si pořídili domeček na Karlštejnsku, a když není v divadle nebo na natáčení, tráví čas převážně tam s jejich pejskem. Na tenisovém turnaji, který pořádalo Divadlo Kalich, jsme ale nestačili zírat na to, v jaké je kondici.

Na turnaji, kde byli i o dvě generace mladší hráči, s přehledem vyhrál. "Je to dobré, co? Zvlášť když jsem v poslední době moc nehrál. Celý rok jsem měl hodně práce, zahrál jsem si jen párkrát, ale ještě to není ono. Potřebuju trénovat. Ale důležité je, když se sejde parta skvělých lidí," řekl Super.cz skromně herec.

"Člověk si zaběhá a zapotí se a je to fajn. Jak na tenise, tak v divadle. Obojí mě udržuje v kondici," prozradil. Zedníčka můžeme vidět v Divadle Kalich v několika představeních s Janou Paulovou (69). Jen v tom posledním nikoliv, protože měl náročné natáčení. "Na podzim ale určitě zase něco připravíme," slibuje svým fanouškům.

Zedníčka snad už brzy uvidíme v novém seriálu. "Je to seriál pro Českou televizi. Jmenuje se Četnické trampoty, mám tam docela velkou roli, ale je to takový běh na dlouhou trať," vysvětlil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám