Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner se stala v Česku populární díky svým hitům z alba V cudzom mestě. Poslední roky ji ale v Praze vídáme mnohem méně, žije totiž převážně v Londýně s partnerem, britským producentem Eddiem Stevensem. Takže to, že na křest svého nového alba Moruša čierna, dorazila s velkým bříškem, bylo pro všechny překvapení.

S Eddiem už má Jana jednu dceru Matildu, kterou pojmenovala po londýnské hospůdce, kam chodívala s kamarádkou. „Teď to bude zase holka. Dlouho jsme si mysleli, že to bude tentokrát kluk, vymýšleli jsme silná mužská jména a pro holčičku jméno nemáme. Tak kdyby měl někdo nějaký dobrý nápad, ať se mi ozve," vyzvala své příznivce prostřednictvím Super.cz Jana.

Zpěvačka má termín porodu na 29. prosince, kdy má sama narozeniny. Ještě tři týdny má v plánu koncertovat a pak už chce odpočívat. „Bude to pro mne dovolená, než se druhé dítě narodí. Vůbec nemám představu, jak to budu zvládat, ale už od dubna mám zase naplánované koncerty," řekla nám Kirschner.

Víme, že když Jana poprvé otěhotněla, partner ji požádal o ruku a ona odmítla. Nechtěla, aby to vypadalo, že se musí vdávat. Změnilo se něco? „Když jsem otěhotněla podruhé, o ruku mne už nepožádal. Ale myslím si, že to, že spolu budeme mít dvě děti, je už dostatečně závazné. A kdoví, třeba se jednou vezmeme. I když za dvacet let," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám