Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že mezi zpěvačkami panují mnohdy dost vyhrocené poměry, což ostatně platí u celé řady dalších ženských oborů. Debbi si ale na špatné mezilidské vztahy mezi kolegyněmi nemůže stěžovat, ba právě naopak.

Slovenská diva Jana Kirschner (45) pro rusovlasou kolegyni dokonce napsala několik písní na její debutové album a dva songy se objevují i na její nové desce Love, Logic & Will, která vyšla toto pondělí.

„Dodneška nechápu, proč si takové krásné písně nenechala pro sebe, protože ona je úžasná zpěvačka a zazpívala by je možná lépe než já. Myslím si, že jsem ji zaujala svým zpěvem a způsobem prezentace," vysvětluje si chování slovenské zpěvačky Debbi.

Na celé věci je asi nejzvláštnější, že se Debbi a Jana osobně nikdy nepotkaly. V hlavě českoněmecké zpěvačky se ale rodí myšlenka na společný duet. „Moc ráda bych něco takového realizovala. Nejdříve se ale musíme potkat a zjistit, jestli bychom si sedly."

Reklama

Další články

Načítám