Hlavní obsah
Článek

Atraktivní krasavice Jana Kadeřávková (32), která se do povědomí diváků zapsala svou účastí v reality show Farma, neváhala přijmout lukrativní nabídku na čtení oblíbených nahých zpráv.

Dvaadvacetiletá tanečnice a striptérka své sexy tělo ukazuje divákům Red News, který běží na nováckém kanálu Fanda. Tmavovlasá dračice nemá vůbec žádný problém přednášet zprávy úplně nahá a ukazovat divákům dráždivé pózy. Před kamerami se ostatně svléká od svých osmnácti let.

„Poprvé jsem stála před kamerou, když jsem natáčela klípky s erotickou tematikou - nejprve striptýzek, pak se natřít olejem, skočit do vody a laškovat s kamerou,“ svěřila se sympatická Jana se svými erotickými začátky. A jaký chlap má u Jany největší šanci? „Nesmí být vizuálně odpudivý, takže když se skloubí šarm s tím, že vypadá dobře, upraveně a chlapsky, je to můj ideál,“ má jasno striptérka, která nejraději čte veselé zprávy s lechtivou tematikou.

Jana nenosí žádné obyčejné a nudné spodní prádélko. Chlap, který ji svléká, se může těšit na prádélko, z něhož je doslova cítit erotika. „U spodního prádla mám ráda výrazné barvy, červenou, tmavě růžovou, černou, s tygřími a jinými zvířecími motivy, to nejhezčí se přece skrývá vespod, takže tím se také řídím při výběru,“ prozradila Jana.

Jakou má nejraději sexuální polohu a která neobvyklá sexuální místa vyzkoušela, se dozvíte v našem videu, kde sličná Jana jako rozená profesionálka odhazuje podprsenku, aby se jen pro vás ukázala v rouše Evině.

V Red News čtou nahé zprávy také další neméně zajímavé slečny. Kromě Jany Kadeřávkové se před kamerami svléká také pohledná blondýnka Martina Mrakviová, kterou si milovníci filmů pro dospělé vybaví spíše pod pseudonymem Tarra White a vnadná moderátorka Jana Potyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám