Hlavní obsah
Článek

Která dívka se vám vybaví pod jménem Martina Mrakviová? Že vůbec nevíte, o jakou krásku se jedná? Milovníkům filmů pro dospělé přitom není vůbec neznámá, vybaví se jim však spíše pod pseudonymem Tarra White.

Tahle pohledná blondýnka patří k našim nejznámějším pornoherečkám, ale nyní ji nahou neuvidíte pouze ve filmech pro dospělé, ale také ve žhavých zprávách.

Stejně jako populární striptérka Jana Kadeřávková (32), která se proslavila účinkováním v reality show Farma, zazáří také Martina Mrakviová v pátečním pořadu Red News, který běží na nováckém kanále Fanda.

Martina nemá vůbec žádný problém přednášet zprávy úplně nahá a bez studu předvádět odvážné pózy. Co na sebe tato „první dáma českých filmů pro dospělé“ prozradila? Například to, že u chlapů nesnáší hulvátství a nejoblíbenější sexuální poloha je jednoznačně ta „zezadu“.

„Každopádně, když přijde lenost, tak je to nejlepší na zádech,“ směje se Martina, která zbožňuje neonové kalhotky a za svou kariéru vyzkoušela hodně neobvyklých sexuálních míst.

„Těch šílených míst bylo strašně moc, měla jsem zkušenosti, které se nedají jen tak zaplatit, různý pláže, letadla, skály, v létajícím balónu, ve vodě, ve vězení, v minus 20 stupních, je to spousta míst, která jsou pro normální lidi nezaplatitelná, ale díky bohu za ně,“ svěřila se tato krasotinka, jež nenechá žádného muže v klidu. Jak to tak vypadá, ve svlékacích zprávách bude pořádné horko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám