Hlavní obsah
Článek

Zatím poslední řada divácky velmi oblíbené taneční show StarDance skončila před Vánoci loňského roku. Už nyní se ale na Kavčích horách pomalu roztáčí kolo příprav na řadu další. Ta na obrazovkách opět poběží od podzimu. Dramaturgie pořadu už nyní vytipovává a oslovuje slavné osobnosti, které by se mohly v nadcházející řadě pořadu objevit.

Nám se podařilo zjistit jméno muže, který dostal nabídku v jedenácté řadě účinkovat. Jedná se o Václava Koptu, který se měl účastnit již řady desáté. Účast ve StarDance Koptovi ale nakonec zhatil zdravotní stav, konkrétně natržený sval na noze. V desítce vybraných celebrit jej nakonec nahradil Richard Genzer.

„Do soutěže jsem vstupoval se zlomeninou prsteníčku na levé noze, a jak mi pan docent včera sdělil, v důsledku toho jsem ulevoval zlomené noze na úkor té dosud zdravé a v podstatě jedno zranění následovalo druhé,“ uvedl Kopta v okamžiku, kdy s těžkým srdcem v září odstupoval ze soutěže.

Ze společenského tance má tenhle sympaťák ale zjevně respekt, protože podle našich informací se podruhé zviklat nenechal.

„O nabídce tančit v další řadě ani chvíli nepřemýšlel a s díky odmítl. Dokonce se nechal slyšet, že tanec není jeho parketa,“ řekla Super.cz dáma velmi dobře obeznámená s chodem celé show.

O televizní „chlebíček“ ale bavič Kopta nepřišel. Naopak. Nedávno měl na obrazovce premiéru jeho zbrusu nový zábavný pořad Kopta Show, do níž si zve nejrůznější známé osobnosti. Zdali se chytne, ukáže teprve čas. Zatím byl diváckou obcí i kritikou přijat celkem chladně.

Reklama

Další články

Načítám