Hlavní obsah
Článek

Během své více než pětačtyřicetileté pěvecké kariéry nosila na hlavě ledacos a mezi českými zpěvačkami patřila nesporně k největším vlasovým chameleonům. Řeč je o zpěvačce Petře Janů (71), která se nedávno objevila s novým účesem. Ten dost silně evokuje Petřiny vlasové kreace z konce sedmdesátých let a začátku let osmdesátých, kdy frčela trvalá a kudrliny všeho druhu.

Sama umělkyně svůj vlastní vlasový comeback nepopírá. „Život se odehrává v kruzích. Já jsem se nedávno výrazně vrátila ke svým rockovým začátkům, na svých koncertech zpívám písničky Oty Petřiny ze svých prvních desek a pociťovala jsem potřebu změnit účes. Takže jsem si nechala udělat tenhle retro sestřih. K rockové muzice myslím sedne,“ směje se Petra.

Že by šlo o trvalou, jak si ji mnohé české ženy důvěrně pamatují, ale zpěvačka s úsměvem popírá. „Trvalou fakt nemám (smích). Vlasy se mi vlní a kroutí přirozeně a já je léta pracně rovnala. Tenhle účes mi vyhovuje i v tom, že se velice snadně udržuje,“ poznamenává zpěvačka.

Na největší kadeřnické šílenosti, které Petra nosila během své kariéry na hlavě, se můžete podívat v galerii. „Je fakt, že jsem na hlavě měla snad všechno. A taky všechny barvy vlasů. Od tmavé přes zrzavou, šedivou až po blond. I tříbarevnou hlavu jsem měla. U některých svých starých fotek se dnes výborně bavím,“ dodala s nadhledem Petra.

Líbí se vám nový účes Petry Janů?
Ano, omladil ji
75,1 %
Ne, nesluší jí
6,5 %
Zajímavá změna
2,1 %
Podstatné je, že umí zpívat
16,3 %
Celkem hlasovalo 2064 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám