Hlavní obsah
Článek

Před týdnem vstoupil do stavu manželského tanečník Marek Dědík ze StarDance se svou přítelkyní Terezou. Životnímu okamžiku rodičů roztomilého synka, který dostal loni v listopadu po svém narození netradiční jméno Bertram, však předcházelo nejen radostné očekávání a horečnaté přípravy, ale i jedna velice krušná chvíle.

Své by o tom mohla vyprávět dnes už novomanželka Tereza. Té se totiž pár dnů před svatbou ztratily svatební šaty v balíku na cestě do Prahy. „Horní díl šatů potřeboval ještě upravit. Týden před svatbou jej švadlena zasílala pojištěným balíkem, který se na cestě kdesi v Olomouci ztratil,“ svěřila Tereza Super.cz.

„Řekli mi, ať si podám reklamaci s tím, že do konce týdne určitě nebude vyřízena a do svatby zbývalo jen pár dnů. Už jsem se vážně viděla, jak jdu k obřadu nahá,“ směje se Tereza, která i v takovéto situaci zachovala rozvahu.

„Začali jsme se švadlenou shánět stejnou látku a ozdobné peří, aby narychlo ušila nový vrchní díl. Druhý den nakonec ztracený balík došel a já se na svůj svatební den mohla klidně vyspat,“ vzpomíná s úsměvem Tereza. Na fotky ze svatebního veselí se mrkněte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám