Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kamerou se pusinkují, ve skutečnosti si ale prý nemohou přijít na jméno! O tom, že si Kristýna Leichtová (38) a Václav Masaryk jako pár zrovna nesedli a jejich společné chvíle na zkušebnách připomínají peklo na zemi plné hádek, už si na Kavčích horách šeptají i slečny na vrátnici.

„Na začátku k sobě ti dva měli více než blízko a všechno vypadalo ideálně,“ naráží zdroj z Kavčích hor na fakt, že spolu ti dva prožili krátký milostný románek. Brzy se ovšem jejich tokání změnilo v drsný duel.

„Od určité chvíle spolu ti dva začali bojovat. Projevuje se to i v tanci. Ani jeden si s tím druhým neví rady. Jsou bezradní. Kristýna se chová jako hvězda, neustále si stěžuje, že jí Vašek staví těžké choreografie,“ prozradila Super.cz žena ze štábu, která je pravidelně přítomna jejich společným tréninkům.

„Kristýna už se dokonce nechala slyšet, že by chtěla jiného tanečního partnera,“ dodala. Jak celá situace dopadne, je zatím ve hvězdách. Diváci téhle dvojici zatím vše úspěšně baští a minulou sobotu je poprvé za jejich paso dokonce pochválila i porota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám