Hlavní obsah
Článek

Říká se Co Čech, to muzikant, ale po výkonech účastníků SuperStar Adély Hrčové a Martina Zinka, z nichž se nakonec vyklubali adepti na generály hvězdné pěchoty, tomu Paľo Habera, Ondřej Soukup, Marta Jandová a Klára Vytisková ani zdaleka nevěřili. Naději na lepší pěvecké zítřky v nich však rozjitřili sourozenci Slepčíkovi z Ústí nad Labem, zvlášť ten mladší z nich, patnáctiletý Dalibor.

Pro svůj pěvecký projev si Dalibor Slepčík vybral velmi těžkou skladbu Bohemian Rhapsody, kterou svým znělým hláskem podal takovým způsobem, že z toho Haberovi a Jandové přeběhl mráz po zádech. „Poprvé za tyto castingy jsem měl husí kůži,“ řekl později Paľo a i Marta kolegům ukazovala 'husinu' na rukou. Na Daliborův výkon se podívejte na video ukázce.

O svém hudebním talentu porotu přesvědčila i chlapcova sestra Sabina Slepčíková, která je ve svých 23 letech maminkou téměř dvouletého chlapečka. Svěřila také, že s otcem svého syna nežije.

„Můj přítel žil odmalička v Kanadě a jezdil do Česka jen na prázdniny. Dali jsme to dohromady, jednoho dne jsem odcestovala do Kanady a asi po třech letech se nám narodil syn. Po čtyřech letech jsem se vrátila do České republiky, protože mi chyběla rodina, ale táta dítěte zůstal v Kanadě. Nevím teď, jak na tom jsme, jestli jsme vůbec spolu. Asi ho miluju, ale spíš si zvykám být bez něho. Čekala jsem od něj, že to beze mě a dítěte nevydrží, ale jak vidím, tak asi ano,“ prozradila otevřeně.

Reklama

Další články

Načítám